Merken

Voor een goed advies en lichtplan maak ik gebruik van een ruim assortiment aan designersmerken en lichtarmaturen. Welke dit zijn ziet u hieronder.

Klik gerust eens rond om te kijken welke merken u het meeste aanspreken!

Anvia

Op zoek naar een unieke en authentieke lamp met een bijzonder verleden? Dan is een ANVIA lamp iets voor u! Neem contact op voor meer informatie!

Art Deco Trade

Onze weldoordachte, unieke ontwerpen zijn toe te passen in onder meer horeca, meubelzaken, kantoren, b&b's, musea, theaters, winkels, openbare gebouwen en particuliere woningen.

Nordlux

Onze weldoordachte, unieke ontwerpen zijn toe te passen in onder meer horeca, meubelzaken, kantoren, b&b's, musea, theaters, winkels, openbare gebouwen en particuliere woningen.

Brilliant

Licht creëert leven - al 65 jaar de reden voor onze passie om licht in het leven van mensen over de hele wereld te brengen met "schitterende" lichten.

Masterlight

Masterlight, part of Eurolight BV is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen.

Lucide

Lucide verlichting is een Belgisch designlabel dat zich heeft toegewijd aan het ontwerpen van toonaangevende, trendsettende en functionele verlichting.

Oldtimerlight

Old Timer Light bv is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het vervaardigen van verlichtingsarmaturen in toonaangevende stijlen uit de geschiedenis.

Expo Trading Holland

Wij zijn al ruim 40 jaar een groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal.

Eglo

EGLO ontwikkelt en produceert producten die zijn afgestemd op de behoeften van haar klanten.

Free Light

Het bieden van een goede service en garantie is waar wij naar streven. Wij werken met degelijke en betrouwbare producten die voldoen aan de benodigde keurmerken en eisen.

Hommage Department

The designs of Hommage Department are inspired by art, architecture and industrial design.

Artdelight

Artdelight International is de perfecte partner bij uw zoektocht naar sfeervolle en functionele verlichtingsarmaturen voor zowel kleine als grote projecten. Al ruim 20 jaar in de verlichting.

Steinhauer

Steinhauer  concentreert zich vooral op de export en levert inmiddels aan 14 verschillende landen, met Duitsland en België als belangrijkste afzetmarkt. In Nederland is Steinhauer marktleider.

Search Light

Founded in 1945 by Sir Sidney Hamburger, Searchlight Electric remains a family owned business and is now an established and recognised supplier of decorative lighting to the very best specialist lighting retailers, multi-national chains and distributor partners across the globe.

Trio Leuchten

Be inspired and explore the variety of our Lights.

Urban Interiors

Urban Interiors® is het stoerste lampenmerk op de Nederlandse markt.

Duijs Trading

We zijn groothandel in antieke– en reproductiemeubels en verlichting onder de merknaam D&C Originals.

NOU STILL

NOU STILL vindt haar oorsprong in Spanje. De productie in Spanje en haar eigen design team, stelt het in staat om een brede selectie van items met hoge kwaliteit en verschillende stijlen aan te bieden.

Het Licht Lab

In ons lab in Nederland ontwerpen én produceren we verlichting, op geheel eigen wijze. Zo kan het zijn dat we retro materialen gebruiken, of juist de laatste 3D printtechnieken.

Knapstein

Licht in Vollendung ist unser Handwerk. Wir arbeiten für das perfekte Zusammenspiel von Tradition und Innovation, für den Einklang von Altem und Neuem.

Frezoli

Frezoli is een familiebedrijf met Nederlandse roots en richt zich op creatief ontwerp en professionele productie van lampen.

SLV

SLV Nederland levert meer dan 3000 verlichtingsproducten uit voorraad, maar helpt u ook met productadvies, lichtplannen, besparingsberekeningen en projectmatige toepassing van verlichting.

Anne Light en home

We, from Anne Light & Home, want to show you with pride our light & furniture collection 2020-2021. Not seen it yet? Check it out on our website!

Light en Living

Light & Living is de Nederlandse groothandel voor verlichting, meubels, woonaccessoires en lampenkappen.  Light & Living is het zakelijk inkoopadres voor lampen, tafels, stoelen, kasten, lampenkappen, accessoires en decoraties voor het interieur.

Besli

De online elektro groothandel van Nederland.

Formadri

Founded in Amsterdam, Formadri has been a true exponent of Dutch Design. Simplicity, functionality, and the courage to keep experimenting characterize our designs.
Lichtbronnen van Osram, Philips en SPL